Magazine

15 januari 2021 door Jetty Blankestijn
Reacties uitgeschakeld voor Magazine

Omdat we al drie maal de dokters-patientendag hebben moeten uitstellen hebben we er nu voor besloten om een bewaarmagazine uit te brengen. Samen met alle sprekers van het UMCG die eigenlijk zouden spreken Hebben we een mooi en praktisch magazine ‘neergezet’.

Iedereen die patiĆ«nt is bij het UMCG en iedereen die lid is van het Netwerk voor Blaarziekten heeft zo’n magazine ontvangen. Wij zijn er best trots op.

Heb jij het al gelezen?

Theo en ik hebben er hard aan gewerkt om de, vaak, droge stof er mooi uit gelaten zien en leesbaar te maken. Ik hoop dat iedereen er plezier aan heeft beleeft maar bovenal dat er artikelen in staan waarin je duidelijker gemaakt is wat te doen of hoe het allemaal in elkaar zit.

Comments are closed.