Wauw

18 april 2020 door Jetty Blankestijn
Reacties uitgeschakeld voor Wauw

Het is alweer heel erg veel te lang geleden dat ik iets op mijn blog heb geschreven. Dat komt, je raad het al, omdat het nog steeds hartstikke goed gaat met mij. Ben ik zonder blaren? Nee hoor die zijn er nog steeds maar bij lange na niet zoveel als het ooit was. Het leven moet rustiger geleefd worden en eigenlijk bevalt dat best heel goed. Bij teveel stress heb ik, nog steeds, opvlammingen. Maar als ik maar snel genoeg mijn rust weer pak is het heel goed leefbaar 🙂 Ik ben blij.

Eigenlijk blog ik omdat er bij ons Netwerk (ja, dat doe ik nog steeds samen met Ellenoor) weer een aantal nieuwe leden zijn gekomen. Ik verwijs ze voor mijn verhaal dan wel eens door naar dit blog. Nu is dat natuurlijk waardeloos als je leest dat mijn laatste blog in 2017 was. Misschien ook wel hoopvol omdat ik zo ook laat zien dat ondanks dat je zo’n nare ziekte hebt het leven ook weer een soort van normaal kan worden. Laten we er maar zeggen dat dit een blog een blog vol hoop is 🙂

Zullen we zeggen tot over een hele poos? ………. graag!!

Comments are closed.