NNPP

26 november 2017 door Jetty Blankestijn
Reacties uitgeschakeld voor NNPP

Afgelopen vrijdag zijn Ellenoor en ik naar Groningen getogen voor een vergadering met Prof. Jonkman, Birthe Ruiter en Aniek Lamberts. Er was een vraag van prof Jonkman om weer bij elkaar te komen. Hij wil graag weer een arts-patientendag organiseren omdat er weer veel nieuws te melden is. Dus stapte Ellenoor om 10.00 uur in de trein naar Amersfoort en ik stapte om 11.00 uur in de auto om Ellenoor van de trein te halen om daarna samen met de auto naar Groningen te gaan. We doen ook ¬†alles om kosten te besparen want samen met de auto was goedkoper dan samen met de trein …….. zijn wij even goed bezig!! ;-).

Het was een goede vergadering waarin een boel spijkers met koppen zijn geslagen. De arts-patientendag komt er volgend jaar daar worden nu allereerst door het UMCG de eerste stappen voor gezet. We hebben sinds vrijdag een verpleegkundige in de mailgroep zitten zo kunnen we sneller de ingewikkelde vragen beantwoorden krijgen. Verder hebben we het gehad over het voortbestaan van het Netwerk. Doordat we zo weinig respons krijgen begint de motivatie bij Ellenoor en mij wat weg te ebben. We onderkennen beide het belang van het Netwerk maar na al bijna tien jaar de kar te hebben getrokken begint dat wat te knagen. Maar goed prof Jonkman wil niet dat we ermee stoppen dus we zijn dapper en strijden verder :-))

Er is nog meer besproken maar dat moet eerst een vaart krijgen voor dat hier (of ergens anders) openbaar gemaakt gaat worden.

Na twee uur konden we de terugreis gaan beginnen. Om 21.00 uur was ik weer thuis en Ellenoor een uur later. Eigenlijk gekkenwerk om zo’n lange reis te ondernemen voor een vergadering van twee uurtjes maar ja de neuzen staan weer dezelfde kant op en we kunnen gaan organiseren voor het najaar van 2018. Ook wel weer zin in!!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Comments are closed.