te lang …

19 januari 2015 door Jetty Blankestijn
Reacties uitgeschakeld voor te lang …

190115 kalm

Veel te lang niet geschreven. Net alsof ik niet meer besta? Nou echt wel hoor. Ik besta nog steeds 🙂 Het gaat nog steeds goed met me. En ja die leefregels bestaan ook nog steeds!! Rustig aan doen hoort bij de eerste regel. Zodra ik me te druk maak gaat het fout. Ik krijg accuut blaren in mijn mond. Eigenlijk nog steeds een hele goede graadmeter want blaren in je mond daar ga je niet zomaar aan voorbij. Dus …… dan gaat er gestreept worden in de agenda 🙂 Ook niet erg, meestal 😛

Verder zit ik nog steeds in het coördinatieteam van Netwerk Nederland voor Pemphigus en Pemfigoïd.

Afgelopen november hebben we weer een lotgenotenbijeenkomst gehad hier in huis. Het was weer zeer geslaagd en wat zijn we toch altijd weer blij met de leden die zich zo welkom voelen en zo begrepen voelen. Dat is toch waar we het voor doen. Dit jaar hadden we voor het eerst een psycholoog uitgenodigd om wat meer inzicht te geven in wat de ziekte voor en met ons doet. Dat was voor een paar leden een echte eye-opener. Fijn is dat!

We zijn als team ook druk bezig om, samen met het UMCG, een dokters-patientendag te organiseren in Groningen. Dit gaat gebeuren op vrijdag 3 april 2015. Het is een hele klus dus nu maar hopen op succes!

Dus ik ben nog steeds ‘Alive and Kicking’!!

Comments are closed.