Debbie

23 april 2013 door Jetty Blankestijn
Reacties uitgeschakeld voor Debbie

Voor degene die het nog niet wisten ik heb ook een webwinkel. De webwinkel heet DazTof. Daarin verkoop ik eigen gemaakt artikelen. Van sjaaltjes, tot gevilte stenen, van Engelse drop van vilt tot kerstversiering alles handgemaakt.

Debbie

Afgelopen zaterdag heb ik Petra deze pop kunnenĀ overhandigen. Een droom die ik al lang geleden had maar nooit wist hoe ik haar op de juiste plek kon krijgen. Nu dus wel šŸ˜‰

Debbie

Debbie heeft een heleboel rolletjes ‘verband’ zodat kinderen kunnen spelen hoe het verbinden kan/moet.

Debbie is speciaal gemaakt voor kinderen met EB (Epidermolysis Bullosa).Ā Deze kinderen hebben een zeer ernstige blaarziekte, kunnen niet zomaar met al het speelgoed spelen, hebben zacht en wasbaar speelgoed nodig. Mijn idee ontstond al heel lang geleden maar ik wist niet goed hoe ik dit aan kinderen met EB kon geven. Intussen heb ik deze Debbie kunnen geven aan iemand die in het UMCG veel met kinderen met EB omgaat. Nu is het in ‘spanning’ afwachten hoe ze ermee kunnen spelen en of mijn droom uitkomt…

Natuurlijk is Debbie voor ieder kind te bestellen.

Wil je nog meer zien van wat ik maak?

Het adres is www.daztof.nl … graag tot ziens.

Comments are closed.